גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קלמארי מטוגן בפנקו עם איולי

של בן מחרובסקי ממסעדת "pier 23"

NRG מעריב | 26/9/2006 8:36 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
חצי ק"ג קלמארי טרי חתוך לרצועות
חלב
חצי ק"ג פרורי פנקו
טגראשי לפי הטעם (תבלין יפני חריף, ניתן להחליף בפלפל שאטה טחון)

לאיולי:
5 כפות מיונז - עדיף תוצרת בית
כף חרדל
1 פלפל אדום חריף קלוי מקולף וקצוץ דק
חצי שן שום
מיץ מחצי לימון
קורט מלח
5 כפות שמן זית (או יותר - לפי הטעם)

ההכנה:

איולי:
מערבבים יחד את כל המרכיבים היטב, שומרים בקירור עד להגשה

קלמארי:
1. מכסים את הקלמארי לגמרי בחלב ומשרים אותו במשך שעתיים.
2. מוציאים את הקלמארי וסוחטים היטב.
3. מערבבים את הרצועות בתוך הפנקו המעורבב עם הטגראשי עד שהן מכוסות היטב.
4. מטגנים בטיגון עמוק עד להזהבה. יש להקפיד שלא לטגן יותר מדי, בכדי שהקלמארי לא יהפוך לצמיגי.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים