גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט עלי פאק צ'וי עם רימונים ברוטב בלסמי

של השף שגב משה

NRG מעריב | 28/9/2006 9:27 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:

לסלט אישי:
2 חופנים של עלי פאק צ'וי, או כל תערובת עלים ירוקים לפי בחירתכם
גרעינים מחצי רימון בשל ומתקתק
6 רצועות של גבינת צאן איכותית
חצי צנון קטן ונקי בקליפתו, חתוך לפרוסות עגולות ודקות
2 כפות גדושות באגוזי מלך מקולפים וקלויים, עם מעט שמן זית ומלח גס

לרוטב:
3/4 כוס שמן זית משובח
3 כפות חומץ בלסמי
1 כפית דבש
1 כפית רוטב מייפל
1 גבעול טימין טרי
1/4 כפית מלח שולחן או לפי הטעם
4 עלי נענע רעננים

ההכנה:

הרוטב:
1. מכניסים לבלנדר את החומץ, הדבש, הטימין ורוטב המייפל ולאחר כמה שניות מזליפים את השמן.
2. מוסיפים את המלח בהדרגה. ניתן לאכסן במקרר עד חודש ימים.

הכנת הסלט:
1. מערבבים בקערה גדולה את העלים עם 2 כפות מהרוטב וטועמים.
2. מוסיפים חצי מכמות גרעיני הרימון, ומעבירים לצלחת הגשה לאחר שטועמים שוב - אם חסר טעם, מוסיפים רוטב.
3. מעל העלים מפזרים לפי הסדר: פרוסות של צנון, אגוזים וגבינה. מעל הכל מפזרים את הרימונים שנותרו ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים