קרם קסיס עם אוכמניות ועוגיות שוקולד צ'יפס
של שי - לי אנג'ל - ליפא, גורמה
לתחתית:
8 עוגיות שוקולד צ'יפס שבורות
4 כפיות ליקר קסיס
לקרם:
250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 כף ליקר קסיס
לקישוט:
חצי כוס אוכמניות טריות או קפואות
4 כפיות ליקר קסיס
ההכנה:
1. מניחים בכל כוס שברי עוגיות ויוצקים כפית ליקר.
2. מקציפים את השמנת עם הסוכר וליקר הקסיס לקצפת יציבה ויוצקים על העוגיות.
3. מפזרים מעל את האוכמניות, יוצקים כפית ליקר ושומרים במקרר עד להגשה.