גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


ניוקי תפוחי אדמה עם ערמונים ונקניקיות צ'וריסו

של מסעדת "מנדיס"

NRG מעריב | 12/11/2006 8:03 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים לרוטב:
500 גרם ערמונים מבושלים וקלופים (או קפואים בוואקום)
80 גרם חמאה
6 נקניקיות צ'וריסו קלופות וקצוצות לטבעות
2 בצלים סגולים קלופים וקצוצים
2 שיני שום קלופות ופרוסות
2 צ'ילי אדום יבש מפורר
2 כפות עלי מרווה טריים, קצוצים
150 מ"ל יין אדום (כ - 3/4 כוס)
400 גרם עגבניות תמר קלופות ומשומרות
אגוז מוסקט טרי, מגורר
מלח ופלפל שחור טרי, גרוס

החומרים להגשה:
12 עלי מרווה שלמים
שתי כפות שמן זית
100 גרם גבינת פרמז'ן טרייה מגוררת

הכנת הרוטב:
1. ממיסים חמאה במחבת בינונית בעלת תחתית עבה ומטגנים את הצ'וריסו.
2. מערבבים ומפרידים בין החמאה לנקניקיות על אש בינונית כדי שהנוזלים יתאדו והבשר יתחיל להשחים.
3. מוסיפים בצל, שום, צ'ילי ועלי מרווה קצוצים.
4. מבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה עד שהבצלים יתרככו.
5. מוסיפים את היין ומגבירים את האש עד שהיין יתאדה.
6. מוסיפים את העגבניות עם מחצית מכמות הנוזלים שלהן ואת הערמונים השלמים.
7. מקטינים את האש ומבשלים בערך חצי שעה.
8. מתבלים במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט.

הכנת המנה:
1. מטגנים את עלי המרווה בשמן זית עד שיהיו פריכים.
2. מבשלים את הניוקי בכמות גדולה של מים עם מלח, עד שהם צפים על פני המים הרותחים.
3. מגישים עם הרוטב וגבינת פרמז'ן, ומפזרים מעל עלי מרווה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים