גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


חבושים אפויים ביין

של מסעדת "גפן"

NRG מעריב | 13/11/2006 8:52 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
5 חבושים גדולים, צהובים וחלקים, מקולפים ומגולענים
כוס סוכר לבן
כוס סוכר חום
2 כוסות יין אדום יבש
2 כוסות מים
 מקל קינמון
כמה פלפלים שחורים שלמים

ההכנה:
1. מסדרים את החבושים בכלי שטוח עם דפנות ועליהם מפזרים את הסוכר החום והלבן.
2. שופכים על החבושים והסוכר את היין והמים. מנערים את הכלי.
3. מוסיפים מקל קינמון ושותלים את הפלפלים השחורים בתוך החבושים. מכסים בעזרת נייר אלומניום.
4. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך עשר דקות.
5. לאחר עשר דקות, מסירים את הנייר וממשיכים לאפות עד לצמצום הנוזלים וקבלת גוון זהוב.
6. בודקים את רכות החבושים בעזרת מזלג ומגישים עם רוטב שמנת או גלידה וניל.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים