גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


לחם כפרי טורקי

של לינט דלבה ממסעדת גפן

nrg מעריב | 25/12/2006 8:53 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1 ק"ג קמח לאפיית לחם (שטיבל)
1/2 ק"ג קמח לבן
2 כפות מלח
1 כפית סוכר חום
50 גר' גרעיני דלעת
2 כפיות שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים
1 כף שמן

ההכנה:
1. מערבבים בקערת מערבל את כל החומרים (מלבד המים) בדרגה 3.
2. מוסיפים תוך כדי ערבול את המים ומעלים את המהירות בהדרגה עד למהירות הגבוהה ביותר, ממשיכים לערבל במשך עשר דקות.
3. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, לשים את הבצק במשך חמש דקות.
4. מקמחים את הבצק ומניחים לטפוח בשקית ניילון במקרר למשך כל הלילה .
5. לאחר שהבצק תפח, צרים ממנו 4 ככרות לחם שוות, חורצים בסכין דקה את הלחם בצורת X.
6. מניחים את הלחם לתפיחה עם כיסוי למשך שעה.
7. אופים בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים