גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


בננות בקרמל קינמון

של שי - לי אנג'ל - ליפא, גורמה

nrg מעריב | 27/12/2006 8:49 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
4 בננות בשלות ומוצקות, חצויות לאורכן
20 גר' חמאה מומסת
קינמון טחון
8 כפיות סוכר חום

להגשה:
גלידת וניל

ההכנה:
1.מחממים את התנור ל - 200 מעלות.
2. מברישים את חצאי הבננות בחמאה מומסת, זורים מעט קינמון וכפית סוכר חום על כל חצי בננה, ואופים במשך 10 - 8 דקות, עד שהבננות משחימות.
3. מגישים חם עם גלידת וניל.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים