גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


כבש עם חבושים

של מרגרט תייר

nrg מעריב | 4/1/2007 13:23 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1 כתף שלמה של כבש במשקל 2.8 ק"ג, חתוך לחתיכות של 4 ס"מ
1 ק"ג בצלצלי שאלוט
2 ק"ג חבושים, כל חצי חבוש חתוך לארבע
1/4 כוס שמן זית
1 כפית גדושה של פלפל שחור, גרוס
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית פלפל אנגלי
1/4 כפית כמון
1/4 כפית קימל טחון
1 כפית גדושה של מלח

ההכנה:
1. בסיר כבד, מטגנים את בשר הכבש בשמן זית, עד שישחים.
2. מוציאים את הבשר החוצה ומכניסים לסיר את החבושים והבצלים. מטגנים עד שגם הם משחימים.
3. מוסיפים את התבלינים ומטגנים יחד כשתי דקות.
4. מוסיפים לתערובת שתי כוסות מים.
5. מוסיפים לסיר את בשר הכבש, שטיגנו קום לכן.
6. נותנים לתערובת לרתוח כחצי שעה.
7. כשהמים כמעט ומתאדים, שמים את הסיר על פלטה לשבת, או על גוף חימום אחר, למשך ארבע שעות.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים