גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


בף בורגיניון

של שאול אברון ואיתן זנזורי, יועזר בר יין

nrg מעריב | 4/1/2007 13:45 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1.5 ק"ג מכסה אנטרקוט מנוקה משומן וגידים, חתוך לקוביות בגודל 5 על 5
200 גרם בייקון חתוך לקוביות
4 גזרים
8 בצלים קטנים
2 שורש סלרי
4 שורש פטרוזיליה
2 כרישות
5 שיני שום
1 ליטר ציר בקר
3 עצמות מוח
2-3 בקבוקי יין אדום - לכיסוי הבשר
1 כוס ברנדי
מעט שמן זית
בוקה גרני: ענף של פטרוזיליה, תימין, רוזמרין, מרווה
שקיק תבלינים: אגוז מוסקט, ציפורן, פלפל שחור, עלי דפנה. קמצוץ מכל תבלין
8 תפוחי אדמה קטנים קלופים

ההכנה:
1. במחבת כבדה סוגרים את הבשר בשמן זית, במלח ובפלפל, ואז מעבירים את הבשר לסיר כבד.
2. יוצקים את הברנדי למחבת ומקרצפים את המשקעים שהצטברו (להיזהר מהלהבה).
3. מוסיפים עצמות מוח ויין אדום, מצמצמים מעט.
4. מסירים את קצף השומן ואז מוסיפים את ציר הבקר, הבוקה גרני ושקיק התבלינים.
5. מבשלים על אש נמוכה במשך שעה.
6. מטגנים את הבייקון עד שהוא מוציא שומן ואז מוסיפים את הירקות החתוכים.
7. מטגנים עד שמזהיב ומוסיפים לסיר הבשר.
8. מבשלים עוד שעה בערך ובודקים אם הבשר רך. כשהוא רך, מורידים מהאש ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים