גלגלי מרציפן ולדר משמש "חמוץ מתוק"
של דנה דור, גורמה
לדר מישמש בגודל 22 על 12 ס"מ
1 חבילת מרציפן לבן במשקל 100 גר' (מסוג המרשלג)
ההכנה:
1. שוטחים את דף הלדר וגוזרים ממנו משטח בגודל 12 על 22 ס"מ.
2. מרדדים את חבילת המרציפן עד לגודל משטח הלדר.
3. מניחים את החבילה על הלדר ובמידת הצורך, מרדדים אותה כך שתגיע ממש לגודל של הלדר (אין צורך לקמח את המשטח לפני הרידוד).
4. מהדקים ומגלגלים לרוחב, כך שמתקבל גליל ארוך וצר.
5. פורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי של כס"מ אחד, כך שנוצרים כעשרים חטיפונים, ומניחים על צלחת הגשה.
הערה:
אפשר להכין עד שבוע מראש, לעטוף בנייר כסף ולשמור במקום קריר.