גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


גלגלי מרציפן ולדר משמש "חמוץ מתוק"

של דנה דור, גורמה

דנה דור, גורמה | 9/1/2007 8:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל - 20 חטיפונים:
לדר מישמש בגודל 22 על 12 ס"מ
1 חבילת מרציפן לבן במשקל 100 גר' (מסוג המרשלג)

ההכנה:
1. שוטחים את דף הלדר וגוזרים ממנו משטח בגודל 12 על 22 ס"מ.
2. מרדדים את חבילת המרציפן עד לגודל משטח הלדר.
3. מניחים את החבילה על הלדר ובמידת הצורך, מרדדים אותה כך שתגיע ממש לגודל של הלדר (אין צורך לקמח את המשטח לפני הרידוד).
4. מהדקים ומגלגלים לרוחב, כך שמתקבל גליל ארוך וצר.
5. פורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי של כס"מ אחד, כך שנוצרים כעשרים חטיפונים, ומניחים על צלחת הגשה.

הערה:
אפשר להכין עד שבוע מראש, לעטוף בנייר כסף ולשמור במקום קריר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים