גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט פירות ים טרופי

של שף אלון גונן, אל בריו

nrg מעריב | 31/1/2007 8:58 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
8 שרימפס נקיים מקליפה (להשאיר זנבות)
1/4 קילו טבעות קלמרי
מיץ לימון מחצי לימון טרי
4 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות באורך 4 ס"מ
1 חבילת עירית, חתוכה לרצועות באורך 7 ס"מ
1 בצל סגול חתוך לחצאי טבעות
1 כפית ג'נג'ר קצוץ דק
1 גרידת לימון
חצי צ'ילי אדום קצוץ דק
1 מנגו, חתוך לרצועות דקות
1/2 אננס טרי, חתוך לרצועות דקות
1/4 חבילת כוסברה, מופרדת לעלים שלמים
מעט מלח גס

ההכנה:
1. חולטים את השרימפס במים רותחים למשך שתי דקות ומניחים בקערה.
2. חולטים את הקלמרי במשך שלוש דקות, מניחים בקערה ושופכים בעדינות את מיץ הלימון מעל.
3. מוסיפים בצל, בצל ירוק, עירית, צ'ילי אדום, ג'ינג'ר וגרידת לימון ומערבבים.
4. מניחים סלט בצלחת הגשה אישית ומסדרים מעל עלי כוסברה טרייה ורצועות דקות של מנגו ואננס.
5. זורים מעט מלח גס ומגישים קר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים