גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


רגל קרושה

של מסעדת סנדר

nrg מעריב | 30/3/2007 8:55 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1 ק"ג רגל עגל
 200 גר' ברך עגל
3 בצלים עם קליפה
4-5 עלי דפנה
 4-5 גרגירי פלפל אנגלי
כפית מלח
כפית פלפל שחור

ההכנה:
1.מבשלים את הרגל והברך במים במשך 20 שעות.
2. לאחר הבישול מוסיפים את הבצל , עלי הדפנה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור ומבשלים שוב במשך ארבע שעות.
3. בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה. מפרידים את הבשר מהעצמות, קוצצים ומעבירים לקערה.
4. יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למספר שעות, עד שהיא נקרשת.

ההגשה:
בזמן ההגשה, חותכים את הבשר לפי מנות ומגישים עם פלחי לימון.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים