רגל קרושה
של מסעדת סנדר
1 ק"ג רגל עגל
200 גר' ברך עגל
3 בצלים עם קליפה
4-5 עלי דפנה
4-5 גרגירי פלפל אנגלי
כפית מלח
כפית פלפל שחור
ההכנה:
1.מבשלים את הרגל והברך במים במשך 20 שעות.
2. לאחר הבישול מוסיפים את הבצל , עלי הדפנה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור ומבשלים שוב במשך ארבע שעות.
3. בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה. מפרידים את הבשר מהעצמות, קוצצים ומעבירים לקערה.
4. יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למספר שעות, עד שהיא נקרשת.
ההגשה:
בזמן ההגשה, חותכים את הבשר לפי מנות ומגישים עם פלחי לימון.