גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מוס שוקולד

של רות אוליבר, מתוך הספר "עוד שוקולד"

nrg מעריב | 5/4/2007 8:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מוס שוקולד אוורירי, כמו שמכינים המקצוענים. אם רוצים לקבל מרקם מעניין, מוסיפים שברי שוקולד (לבן, חלב או מריר) קראנצ'יים.

חומרים ל-6 מנות:
120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
350 גר' שוקולד מריר קצוץ
50 גר' חמאה
3 חלבונים
80 גרם (1/3 כוס) סוכר
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

ההכנה:
1. מביאים חלב לרתיחה.
2. יוצקים על השוקולד, מערבבים ומוסיפים חמאה.
3. מערבבים היטב. מצננים לטמפ' החדר.
4. מקציפים חלבונים עם סוכר, עד שנוצר קצף יציב.
5. מקפלים את תערובת השוקולד לתוך קצף החלבונים, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. מקציפים שמנת מתוקה עד שהיא מתרככת ומקפלים לתערובת השוקולד.
6. יוצקים את המוס לכוסות ושומרים במקרר עד ההגשה.
7. אפשר גם לקפל 100 גר' שוקולד מגורר או שבור גס לתוך תערובת המוס המוכנה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים