קרם זביונה קלאסי
של שי דובלו, קונדיטור, מול ים
300 מ"ל של יין (מרסלה, שרי או שמפניה)
6 חלמונים
100 גר' סוכר
50 גר' קורנפלור
300 גר' גבינת מסקרפונה
400 מ"ל שמנת
150 גר' אבקת סוכר
ההכנה:
1. מרתיחים את היין בסיר. טורפים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
2. משווים את טמפרטורת היין עם תערובת החלמונים.
3. מוסיפים את תערובת החלמונים לסיר, מבשלים עד הסמכה ומקררים.
4. מקציפים את הזביונה עם גבינת המסקרפונה, השמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קרם אחיד.
ההגשה:
ניתן למלא טארט או שכבות של בצק עלים (מיל פיי, קרמשניט בקרם).