גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קרם זביונה קלאסי

של שי דובלו, קונדיטור, מול ים

nrg מעריב | 7/5/2007 8:44 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-4 מנות:
300 מ"ל של יין (מרסלה, שרי או שמפניה)
6 חלמונים
100 גר' סוכר
50 גר' קורנפלור
300 גר' גבינת מסקרפונה
400 מ"ל שמנת
150 גר' אבקת סוכר

ההכנה:
1. מרתיחים את היין בסיר. טורפים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
2. משווים את טמפרטורת היין עם תערובת החלמונים.
3. מוסיפים את תערובת החלמונים לסיר, מבשלים עד הסמכה ומקררים.
4. מקציפים את הזביונה עם גבינת המסקרפונה, השמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קרם אחיד.

ההגשה:
ניתן למלא טארט או שכבות של בצק עלים (מיל פיי, קרמשניט בקרם).

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים