קיש ברוקולי וגבינת עיזים
של אורן אזולאי, מארי ביסטרו בר
לבצק:
1/2 ק"ג קמח
200 גר' חמאה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כוס יוגורט
2 ביצים
למילוי:
ק"ג ברוקולי, חתוך לפרחים
250 גר' גבינת עיזים
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שאטה
3 ביצים
3 בצלים חתוכים לרצועות דקות
ההכנה:
הבצק:
1. מערבבים את הקמח, החמאה, המלח והפלפל עד שנוצרים פירורים.
2. מוסיפים את היוגורט והביצים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
המילוי:
1. מקפיצים את הברוקולי והבצל במחבת עם מעט שמן.
2. מוסיפים את כל התבלינים, מקפיצים קלות ומעבירים לקערה.
3. מקררים את המילוי, מוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים.
4. משטחים את הבצק בתבנית רצויה.
5. פורסים את מילוי הקישואים מעל ומכניסים לתנור ל-17 דקות ב-180 מעלות.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה