קן קדאיף במילוי קרם לבן ורוטב פירות יער
של אפרת ריכטר, מסעדת כרמים
500 גרם שערות קדאיף (יש להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)
50 גרם חמאה מזוקקת מומסת
100 גרם אבקת סוכר
לקרם שוקולד לבן:
500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן (בלגי)
ההכנה:
1. מססנים מעל השערות את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות.
2. שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
3. מסדרים את השערות בכלי אישי ואופים עד שהן מזהיבות.
4. מרתיחים שמנת ומורידים מהאש.
5. שופכים שוקולד, מערבבים עד לקבלת קרם חלק ושומרים במקרר למשך 24 שעות.
6. מקציפים לקרם יציב ומחלקים בקעריות מעל לשערות קדאיף.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה