גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קן קדאיף במילוי קרם לבן ורוטב פירות יער

של אפרת ריכטר, מסעדת כרמים

nrg מעריב | 29/6/2007 8:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
500 גרם שערות קדאיף (יש להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)
50 גרם חמאה מזוקקת מומסת
100 גרם אבקת סוכר

לקרם שוקולד לבן:
500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן (בלגי)

ההכנה:
1. מססנים מעל השערות את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות.
2. שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
3. מסדרים את השערות בכלי אישי ואופים עד שהן מזהיבות.
4. מרתיחים שמנת ומורידים מהאש.
5. שופכים שוקולד, מערבבים עד לקבלת קרם חלק ושומרים במקרר למשך 24 שעות.
6. מקציפים לקרם יציב ומחלקים בקעריות מעל לשערות קדאיף.

יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים