גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


צוואר טלה ממולא

של שף אריק פורת, מלון דן אכדיה

nrg מעריב | 22/8/2007 8:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1 צוואר טלה (לבקש מהקצב לחצות אותו לאורכו)

למלוי:
100 גר' צנוברים
100 גר' בשר טלה טחון דק
1 כוס אורז
1 כפית מלח
1/2 כפית תערובת בהרט
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
1/4 כפית הל טחון
1/4 כפית פלפל שחור טחון
שמן לטיגון

ההכנה:
1. מטגנים את הצנוברים עד להזהבה, ומעבירים לנייר סופג.
2. מטגנים את הבשר כשלוש דקות, מעבירים לקערה ומצננים.
3. בסיר רחב מטגנים את האורז עד שהוא משנה את צבעו, מוסיפים שתי כוסות מים ומבשלים עד שהאורז מבושל למחצה.
4. מוסיפים את הבשר והצנוברים, מערבבים היטב.
5. מוסיפים את מחצית מכמות התבלינים היבשים למלית מערבבים ומצננים.
6. יוצרים בעזרת סכין חדה "כיס" בין בשר הצוואר לעצמות, ולאחר שמלית האורז התקררה ממלאים בה את הצוואר.
7. מפזרים את יתרת התבלינים על הנתח כולו, עוטפים אותו בנייר כסף ומניחים בתבנית עמוקה.
8. מוסיפים כ-4 כוסות מים ואופים כ-3 שעות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
9. מגישים את הנתח בשלומותו.

יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים