גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


לביבות צ'יפס

של קרין גורן

nrg מעריב | 3/12/2007 8:35 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
3 תפוחי אדמה גדולים
50 גרם חמאה מומסת
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצלים)

ההכנה:
1. קולפים את תפוחי האדמה ושוטפים היטב במים קרים. מגררים גס על פומפייה. סוחטים בידיים את הנוזלים מתפוחי האדמה עד כמה שאפשר.
2. יוצקים מעל חמאה מומסת ומערבבים היטב עד שתפוחי האדמה מתכסים בזיגוג עדין ומבריק של חמאה. ממליחים ומפלפלים.
3. מחממים במחבת (רצוי טפלון) שטוחה ורחבה שמן לטיגון חצי עמוק (בערך בגובה שני ס"מ‭.(‬
4. מניחים כף מהתערובת בשלולית שטוחה במחבת. חוזרים על הפעולה עד שנגמר המקום במחבת. לא נוגעים בלביבות עד שהן מזהיבות בשוליים ולמטה, אחרת הן מתפרקות.
5. אפשר לנער בזהירות את המחבת כדי לוודא שהן לא נדבקו לתחתית. מטגנים עד להזהבה.
6. הופכים את הלביבות לצד השני ומטגנים עד להזהבה. הטיגון אמור להמשך כדקה-שתיים מכל צד ולא פחות. אם הן משחימות מהר מדי, הנמיכו את הלהבה.
7. מוציאים את הלביבות המוכנות על נייר סופג למשך דקה, לספיגת עודפי השמן. מגישים חם.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים