גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קיש כרישה ותפוחי אדמה

של גולי פנחסוב

nrg מעריב | 16/1/2008 8:35 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים לקיש בקוטר 24 ס"מ:
1/3 כוס שמן זית
650 גרם כרישה פרוסה לטבעות (החלק הלבן)
2 כפיות שום כתוש
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
1 מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
3 תפוחי אדמה מבושלים עד לריכוך, ומעוכים לפירה
1 קלתית בצק פריך, אפויה למחצה

ההכנה:
1. במחבת מחממים שמן זית. מוסיפים כרישה ומטגנים עד שהיא מתרככת ומזהיבה.
2. מוסיפים שום וממשיכים לטגן עוד דקה. מוסיפים מוסקט ושמנת מתוקה, מכסים ומבשלים עד שהשמנת מסמיכה והירקות רכים.
3. מערבבים פנימה את הפרמז'ן והפירה - אין ביצים או רויאל בפאי, וזה בסדר - הפירה אחראי על ההסמכה.
4. יוצקים לתבנית עם קלתית ומקשטים בטבעות כרישה. אופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה, כחצי שעה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים