גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


טרטר טונה אדומה

של חיקי שילון, יוקו אונו

nrg מעריב | 6/3/2008 9:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-2 מנות:
200 גרם טונה אדומה טרייה מאוד
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית עירית קצוצה
1 כפית צ'ילי אדום קצוץ
מעט כוסברה קצוצה
1 כפית מירין
1 כפית שמן זית
1 כפית ביצי סלמון
מלח, פלפל לפי הטעם
2 חלמוני ביצה טריים

ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים, למעט החלמון.
2. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ונותנים למנה לנוח חמש דקות.
3. מחלקים לצלחות הגשה אישיות. למי שאוהב מוסיפים על המנה חלמון מביצה טרייה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים