טרטר טונה אדומה
של חיקי שילון, יוקו אונו
200 גרם טונה אדומה טרייה מאוד
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית עירית קצוצה
1 כפית צ'ילי אדום קצוץ
מעט כוסברה קצוצה
1 כפית מירין
1 כפית שמן זית
1 כפית ביצי סלמון
מלח, פלפל לפי הטעם
2 חלמוני ביצה טריים
ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים, למעט החלמון.
2. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ונותנים למנה לנוח חמש דקות.
3. מחלקים לצלחות הגשה אישיות. למי שאוהב מוסיפים על המנה חלמון מביצה טרייה.