גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


טרטופו שוקולד בניחוח אמרטו

של אבירם שטיינמץ, דאנטה

nrg מעריב | 13/3/2008 11:44 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
500 גר' שוקולד מריר
100 גר' שקדים
50 גר' חמאה
300 מ"ל שמנת מתוקה 42 אחוז
100 מ"ל אמרטו (ליקר גלעיני אפרסק)
200 גר' קקאו עשיר מריר

ההכנה:
1. קולים את השקדים ומוסיפים לשוקולד.
2. חותכים את החמאה לקוביות ומוסיפים.
3. מרתיחים את השמנת ומעבירים לשוקולד. מערבבים בכף עץ עד שנוצרת בלילה חלקה.
4. מוסיפים ליקר אמרטו מערבבים ומכניסים למקרר לשש שעות קירור.
5. לאחר הקירור, קורצים כדורים בגודל כדור גולף קטן ומצפים באבקת קקאו.
6. מומלץ להגיש עם כוסית אמרטו בצד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים