גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק פירות קיץ קר

של רביבה אפל, רביבה וסיליה

nrg מעריב | 23/3/2008 10:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
למרק:
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
2 כוסות מיץ מנגו
1 כוס מיץ פסיפלורה
מעט ליקר תפוזים

לג'לי:
2 כוסות מיץ אשכוליות אדומות סחוטות
14 גרם ג'לטין
100 גרם סוכר (חצי כוס)
1/2 כוס קוביות קטנטנות של מנגו (בגודל 2 מ"מ רבוע)
1/2 כוס תפוחי עץ מקולפים חתוכים קטנטנים (בגודל 2 מ"מ רבוע)

ההכנה:
המרק:
1. מרתיחים את המים והסוכר ומקררים.
2. מערבבים עם המנגו, הפסיפלורה וליקר התפוזים ומקררים במקרר.

הג'לי:
1. מרתיחים מעט מהמיץ עם הסוכר, ממיסים ג' לטין בקצת מים ומערבבים הכל ביחד.
2. מוסיפים את המנגו ותפוחי העץ, מניחים בתבנית לקוביות קרח (או בטבעות) ומכניסים למקפיא.

ההגשה:
1. מניחים קובייה של ג'לי קפוא (אפשר גם יותר) בצלחת מרק, ומסביב מוזגים את מרק הפירות.
2. מוסיפים כמה פירות יער לקישוט, ועל הג'לי מניחים עיגול סורבה קוקוס.
3. אפשר לקשט בפיסת ביסקוויט. יוצא מעדן.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים