גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קציצות כבש עם תבשיל פול ירוק ולימונים כבושים

של אבי ביטון, אדורה

של אבי ביטון, אדורה | 3/4/2008 10:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
לקציצות:
300 גר' בשר כבש
2 פרוסות לחם ללא הקרום, מושרות במים וסחוטות
1 ביצה
1 בצל גדול קצוץ דק
5 שיני שום קצוצות דק
מלח פלפל
1 כפית כמון
צרור כוסברה קצוץ דק

לתבשיל פול:
 2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום כתושות
4 עגבניות בינוניות בשלות, חתוכות לקוביות
3 כוסות פול נקי קלוף (גם מהציפה הפנימית)
1 גזר גדול פרוס לעיגולים
4 כוסות מים רותחים
2 כפות לימונים כבושים
1 כפית כמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:
צרור כוסברה קצוצה

ההכנה:
הקציצות:
1. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומצננים במקרר כשעה.
2. מוציאים את התערובת מהמקרר ובעזרת הידיים יוצרים קציצות עגולות ושוות בגודלן (12 קציצות).

התבשיל:
1. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
2. מוסיפים עגבניות, פול וגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב כמה דקות.
3. מוסיפים ארבע כוסות מים ומביאים לרתיחה.
4. מוסיפים לימון כבוש ומערבבים.
5. מנמיכים את האש, מוסיפים כמון ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
6. מניחים את הקציצות בסיר בעדינות, מכסים ומבשלים כ-40 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.

ההגשה:
מחלקים את התבשיל לארבע צלחות הגשה ובכל צלחת מניחים שלוש קציצות. מעטרים בכוסברה
קצוצה (לא חובה) ומגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים