גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


תבשיל פטריות שמפיניון

של עליזה בן גיגי, גורמה

nrg מעריב | 7/4/2008 14:30 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
4 סלסילות פטריות שמפיניון קטנות, חתוכות לרבעים
4 בצלים חצויים ופרוסים דק
3 כפות שמן חמניות
1 כף סוכר
1/2 כפית קינמון
מיץ מלימון שלם
1/2 כוס אגוזי מלך, שבורים
1/2 כוס צימוקים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי

ההכנה:
1. מזהיבים את הבצל בשמן בסיר רחב ושטוח.
2. מוסיפים את הפטריות ויתרת המרכיבים ומכסים.
3. מבשלים עד שכל הנוזלים שהופרשו מן הפטריות מתאדים.
4. מתקנים תיבול במלח ופלפל שחור גרוס טרי, שמקפיץ את הטעמים.

הערה: מומלץ להגיש את התבשיל על אורז מאודה. הוא נפלא גם ליד המבורגר או סטייק משובח.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים