גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


כבד עוף קצוץ עם בצל מטוגן

של רפי אהרונוביץ', ידע הבשרים

של רפי אהרונוביץ', ידע הבשרים | 15/4/2008 7:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הימנעו מטיגון ארוך של הכבדים, שעלול להפוך אותם ליבשים ולמרים. טגנו אותם עד שהם משחימים מבחוץ ונשארים ורודים מבפנים.

החומרים ל-6 מנות:
לכבד:
150 גר' שומן אווז
2 בצלים גדולים קצוצים
600 גר' כבד עוף
מלח ופלפל
1 ביצה קשה

להגשה:
מעט שמן לטיגון
4 בצלים חתוכים לטבעות גדולות

ההכנה:
1. מחממים את שומן האווז במחבת גדולה עד שהוא נמס.
2. מוסיפים את הבצל למחבת ומטגנים עד שהוא מזהיב.
3. מוסיפים את הכבד ומטגנים למשך כמה דקות.
4. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ומצננים מעט.
5. מוסיפים את הביצה הקשה וטוחנים במטחנת בשר, טועמים ומתקנים.

ההגשה:
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד להשחמה.
2. מסדרים את הכבד הקצוץ בצלחת הגשה, מפזרים את טבעות הבצל המטוגנות מלמעלה ומגישים.
3. מומלץ להגיש בצד גמבה אדומה קלויה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים