גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פרגיות במרינדה חריפה

של שאול טבת, "סטפן בראון"

של שאול טבת, ''סטפן בראון'' | 6/5/2008 7:01 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1 ק"ג פרגיות

למרינדה:
30 מ"ל טקילה לבנה
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1/2 כפית צ'ילי טחון
5 כפיות פפריקה מתוקה
5 כפות שמן זית
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות בזיליקום יבש
2 כפיות אורגנו יבש
1 כפית פלפל שחור
1/2 לימון סחוט
50 גרם כוסברה טרייה קצוצה

ההכנה:
1. מכניסים את כל חומרי המרינדה, למעט הכוסברה, למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד (כשתי דקות).
2. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים קלות.
3. משרים את הפרגיות במרינדה לשעתיים לפחות במקרר.
4. משפדים את הפרגיות על שיפודי מתכת (שיבלטו מהגריל כשני סנטימטרים מכל צד).
5. מניחים על גריל פחמים ללא רשת וצולים מכל צד עד למידה הרצויה.
6. מורידים מהגריל, נותנים לשיפוד לנוח כשלוש דקות ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים