סלט ענבים, גבינה צפתית וכוסברה
של שף ארז קומרובסקי

סלט ענבים, גבינה צפתית וכוסברה מיכל רביבו
2 כוסות ענבים ירוקים (ללא חרצנים), נקיים ושטופים
250 גרם גבינה צפתית
1 כוס עלי כוסברה שטופים וקצוצים גס
מיץ מלימון אחד
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
2 כפות שמן שומשום
מלח ים גס לפי הטעם
להגשה:
3 כפות שומשום קלוי
ההכנה:
1. חוצים את הענבים לאורכם, וחותכים את הגבינה לקוביות קטנות.
2. מעבירים לקערה, מוסיפים כוסברה, מיץ לימון ופלפל ירוק ומערבבים.
3. מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומתבלים במלח ים גס לפי הטעם.
4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את השומשום הקלוי מלמעלה ומגישים מיד.