פיצה ארוגולה אישית
של מוחי רעד, מסעדת אלורה

פיצה ארוגולה יחסי ציבור
10 עגבניות שרי חצויות
צרור עלי ארוגולה
75 גר' רצועות דקות של פרמזן
לבצק:
150 ג' קמח
3 גרם שמרים
1/3 כוס מים
כפית שמן זית
לרוטב:
3 עגבניות מקולפות
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום כתושה
מלח, פלפל לפי הטעם
ההכנה:
הבצק:
1. לשים את כל מרכיבי הבצק יחד עד לקבלת עיסת בצק אחידה ומניחים בצד כשעה.
2. מקמחים משטח עבודה ובעזרת מערוך מרדדים את הבצק לגודל הרצוי.
הרוטב:
1.מעבירים למחבת את מרכיבי הרוטב ומבשלים על אש נמוכה.
2. מרסקים את העגבניות בזמן הבישול ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם (כל התהליך נמשך כעשר דקות).
הפיצה:
1. מורחים את הרוטב על הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לשמונה דקות.
2. לאחר שהפיצה מתקררת קלות מסדרים את עלי הארוגולה מעל הרוטב. מסדרים מעל את הפרמזן, מסדרים את עגבניות השרי, יוצקים מעט שמן זית ומגישים.