גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פיצה ארוגולה אישית

של מוחי רעד, מסעדת אלורה

מוחי רעד, מסעדת אלורה | 4/6/2008 8:02 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
פיצה ארוגולה
פיצה ארוגולה יחסי ציבור
החומרים:
10 עגבניות שרי חצויות
צרור עלי ארוגולה
75 גר' רצועות דקות של פרמזן

לבצק:
150 ג' קמח
3 גרם שמרים
1/3 כוס מים
כפית שמן זית

לרוטב:
3 עגבניות מקולפות
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום כתושה
מלח, פלפל לפי הטעם

ההכנה:
הבצק:
1. לשים את כל מרכיבי הבצק יחד עד לקבלת עיסת בצק אחידה ומניחים בצד כשעה.
2. מקמחים משטח עבודה ובעזרת מערוך מרדדים את הבצק לגודל הרצוי.

הרוטב:
1.מעבירים למחבת את מרכיבי הרוטב ומבשלים על אש נמוכה.
2. מרסקים את העגבניות בזמן הבישול ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם (כל התהליך נמשך כעשר דקות).

הפיצה:
1. מורחים את הרוטב על הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לשמונה דקות.
2. לאחר שהפיצה מתקררת קלות מסדרים את עלי הארוגולה מעל הרוטב. מסדרים מעל את הפרמזן, מסדרים את עגבניות השרי, יוצקים מעט שמן זית ומגישים. 

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים