גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סביצ'ה מוסר ים

של אורן אלקלעי

של אורן אלקלעי | 27/6/2008 6:18 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סביצ'ה מוסר ים
סביצ'ה מוסר ים צילום: דניה ויינר
החומרים ל-4 מנות:
1/2 בצל לבן קצוץ
מלח ופלפל שחור גרוס
3 עגבניות בשלות מנוקות מגרעינים, קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
1 שן שום מעוכה וקצוצה
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
1/4 כוס מיץ לימון
350 גרם פילטים של דג מוסר ים
2 כפות שמן זית
1 כף גרירת לימון כוסברה קצוצה לקישוט

ההכנה:
1. ממליחים את הבצל בחצי כפית מלח.
2. אחרי עשר דקות שוטפים את הבצל במסננת ומניחים לו להתייבש (כך מוציאים ממנו את החריפות). 3. מערבבים את הבצל עם העגבניות, השום, הכוסברה, הפלפל החריף, מחצית מכמות מיץ הלימון, מעט מלח ופלפל שחור בקערה קטנה ושומרים במקרר עד ההגשה.
4. את המוסר חותכים
דק ומסדרים בשכבה אחידה וצפופה על ארבע צלחות בינוניות.
5. יוצקים את יתרת מיץ הלימון על המוסר.
6. מוציאים את תערובת הירקות הקצוצים מהמקרר ובעזרת כף מפזרים מעט מעל נתחי הדג (נזהרים שלא להציף את הדג בנוזלי התערובת).
7. מקשטים עם שמן זית, גרירת הלימון ומעט כוסברה קצוצה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים