גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט פאטוש

בקיץ, כשלא ממש מתחשק לאכול ארוחה כבדה, ורוצים לשמור על הגיזרה בביקיני, רשת "לחם ארז" מציעה מתכון לסלט שהוא בעצם ארוחה שלמה ומשביעה

ולרי אליזרוב | 8/7/2008 9:48 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סלט פאטוש של ''לחם ארז''
סלט פאטוש של ''לחם ארז'' צילום: דניאל ליילה
סלט הפאטוש, ידוע ואהוב על יושבי הים התיכון. בתפריט הבריאות החדש של "לחם ארז", כללו את המנה הזו בתוכו. היא עשירה בויטמינים ומינרלים. מכילה כחמש מנות ירק מצבעים שונים, חלבון טרי ופחמימות מורכבות התורמים לתחושת שובע, שמירה והתחדשות תאים בגוף.

המצרכים:
2-3 עגבניות תמר
1/2 בצל סגול
6 צנוניות
50 גרם בולגרית למריחה
2 כפות סומק
חופן עלי פטרוזיליה טרייה
חופן עלי נענע טרייה
חופן עלי בזיליקום
טרייה
חופן עלי אורוגולה טרייה
חופן עלי שמיר טרייה
מיץ מלימון טרי אחד
1 כף שמן זית
קורט מלח ים
קורט פלפל גרוס
1 פרוסה לחם יווני

המצרכים לקרוטונים:
כפית טימין קצוץ
מעט מלח גס (2 גרם)
כפית שמן זית
פרוסת לחם יווני חתוכה לקוביות
1 שן שום פרוסה

אופן ההכנה לסלט:
1. בקערת ערבוב מכניסים את הירקות, מוסיפים את מיץ הלימון, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים, מוסיפים את העלים ואת הקרוטונים ומערבבים שוב.
2.  מעבירים לצלחת סלט.
3. מחלקים את הגבינה לכדורים קטנים ועוטפים בסומק ומפזרים מסביב לירקות.

אופן הכנת הקרוטונים:
1. מערבבים הכל בקערת ערבוב, מניחים בתבנית ואופים בתנור בחום בינוני (200-220 מעלות), עד שיהיו אפויות ופריכות.
2. מערבבים עם הסלט.

מידע תזונתי: קלוריות: 320, חלבון: 10 גרם, פחמימות: 25 גרם, שומן: 20 גרם




כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים