גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סורבה ענבים

של רותי רוסו

רותי רוסו | 24/7/2008 10:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סורבה ענבים
סורבה ענבים נאור רהב
אם הפרי שבחרתם טוב, הסורבה יהיה מעולה. אפשר להחליף את סוג האלכוהול ולהוסיף טעמים מצמחי תבלין או ממיצים.

החומרים:
2 כוסות ענבים ללא גרעינים, מופרדים מהאשכול ושטופים
כוס סוכר
כוס מים
1/4 כוס וודקה
2 כפות מיץ לימון אופן

ההכנה:
1. מכינים סירופ סוכר. מבשלים את המים עם הסוכר ברתיחה עדינה עד שהסוכר נמס כולו. מורידים מהאש.
2. טוחנים את הענבים במעבד מזון. מערבבים עם וודקה, לימון ושני שלישים כוס סירופ סוכר. אפשר לסנן את הקליפות.
3. יוצקים לכלי עמוק ומכניסים למקפיא. כשהסורבה מתחיל להתגבש, אחרי כשעתיים, מוציאים אותו החוצה ומערבבים בבלנדר מוט. אם אין לכם בלנדר מוט חזק (החלשים לא יצליחו להתמודד עם הקרח בהמשך),
אפשר להשתמש גם בבלנדר רגיל (מלכלך מאוד), במזלג או במטרפה ידנית.
4. חוזרים על הפעולה בכל 30-45 דקות עוד שלוש פעמים.
5. מכסים את המיכל, ומשאירים להתקרר במקפיא עד ההגשה.

אפשר להכין גם סורבה מנגו (להחליף את הענבים ב-2 מנגו בשלים), או סברס, סורבה תפוח, קינמון וקלבדוס (משלושה תפוחים, מקל קינמון, 2/3 כוס סירופ סוכר ו-1/4 כוס קלבדוס) וסורבה אוכמניות שחורות (מהמיץ בקרטון).
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים