סופריטו עוף
של חיליק גורפינקל

סופריטו עוף מיכל רביבו
החומרים:
16 שוקי עוף
מיץ מלימון אחד
חצי כוס מים
12 לימונים כבושים חתוכים לרבעים (ניתן לרכוש בסופרמרקט צנצנת של רסק לימונים כבושים ולהוסיף 4 כפות ממנה במקום)
1 כפית כורכום
חצי כפות כמון
מלח, פלפל
ההכנה:
1. יוצקים את המים ומיץ הלימון לסיר גדול וכבד ומביאים לרתיחה על להבה גדולה.
2. מוסיפים לסיר את שוקי העוף, ומסדרים אותן בשכבה אחת.
3. מוסיפים את שאר המצרכים.
4. מביאים
5. מבשלים מכוסה במשך שעה לפחות, עד שהעוף רך ונופל מהעצם.
6. מגישים עם אורז לבן.
אפשרות לתוספת:
מטגנים קוביות תפוחי אדמה ומוסיפים אותן לסיר כעשר דקות לפני גמר הבישול.