גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סופריטו עוף

של חיליק גורפינקל

חיליק גורפינקל | 29/7/2008 16:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סופריטו עוף
סופריטו עוף מיכל רביבו
כמות: 4 מנות, זמן הכנה: שעה

החומרים:
16 שוקי עוף 
מיץ מלימון אחד
חצי כוס מים
12 לימונים כבושים חתוכים לרבעים (ניתן לרכוש בסופרמרקט צנצנת של רסק לימונים כבושים ולהוסיף 4 כפות ממנה במקום)
1 כפית כורכום
חצי כפות כמון
מלח, פלפל

ההכנה:
1. יוצקים את המים ומיץ הלימון לסיר גדול וכבד ומביאים לרתיחה על להבה גדולה.
2. מוסיפים לסיר את שוקי העוף, ומסדרים אותן בשכבה אחת.
3. מוסיפים את שאר המצרכים.
4. מביאים
לרתיחה שנייה, מכסים, מעבירים ללהבה הנמוכה ביותר על הכיריים ומנמיכים גם אותה.
5. מבשלים מכוסה במשך שעה לפחות, עד שהעוף רך ונופל מהעצם.
6. מגישים עם אורז לבן.

אפשרות לתוספת:
מטגנים קוביות תפוחי אדמה ומוסיפים אותן לסיר כעשר דקות לפני גמר הבישול.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים