גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט קישואים ונענע

מנה צמחונית מתוך הספר של יהונתן גפן שף אישי. כמעט לכל מרכיב בסלט יש אפשרות לתחליף

יהונתן גפן | 21/9/2008 9:18 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סלט קישואים ונענע
סלט קישואים ונענע צילום: יואל גלבוע
החומרים ל-4 מנות:
4 זוקיני (קישואים.כהים)
1 כוס צימוקים
3 כפות נענע קצוצה
3 כפות מיץ לימון
1 כפית שמן
1 כפית דבש מלח ופלפל שחור

ההכנה:
1. מסלקים את קצות הזוקיני וחותכים אותם לאורכם לרבעים. פורסים לפרוסות דקות ומעבירים לקערה.
2. קוצצים צימוקים.
3. מוסיפים נענע קצוצה.
4. מתבלים במיץ לימון, בשמן, בדבש, במלח ובפלפל שחור.
5. מערבבים ומגישים.

תחליפים:
זוקיני אפשר להחליף בקישואים בהירים.
במקום דבש אפשר להשתמש בסירופ מייפל טהור, במולסה (דבשה) נטולת גופרית או בסילאן תמרים
צימוקים: אפשר להשתמש בצימוקים
מכל סוג או להחליף בחמוציות.
שמן: אפשר להשתמש בשמן שומשום, בשמן צ'ילי (חצי הכמות) או בשמן קנולה.
אפשר להוסיף פרוסות שקדים או צנוברים.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים