גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מוס בננות ושוקולד

האפור בחוץ מחייב משהו מתוק ומהר, שף גיל הררי שמתמחה באוכל חי ובריא מעניק מתכון משמח למוס בננות ושוקולד

יעל עופר | 28/10/2008 7:23 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
3-4 בננות קפואות
6 תמרים שהושרו במים קרים לחצי שעה
מוס בננות ושוקולד
מוס בננות ושוקולד צילום: מקס ילינסון

2 כפיות אבקת קקאו
3 כפיות קוקוס
2 כפות אגוזי קשיו שהושרו במים לחצי שעה
1/4 כוס מים

ההכנה:
1. מעבדים את כל המרכבים המעבד מזון ומערבבים עד שנוצר מרקם
חלק.
2. מגישים  מיד, או שהממרח קפוא במרקם של גלידה.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים