אוכלים ובוחרים: חדשות המסעדות

מבצעים מצויינים של אלכוהול לכל אורכו של יום הבחירות (זה היום!), גלידות משובחות בשוק הפשפשים היפואי ובצפון תל אביב, ומסעדה חדשה בכפר המכביה עונה לשם צ'מפיונס

nrg מעריב | 10/11/2008 17:19 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אינדירה
אינדירה צילום: יחסי ציבור
ולפתיחה - פינוקים לכבוד הבחירות העירוניות. במבחר מסעדות יציעו מבתעים מיוחדים ליום הגורלי, שאת חלקם קשרו אפילו לתאריך ה-11/11.  בגלידה דורו (שדרות רוטשילד 8 תל אביב) למשל, יגישו מנת גלידה ב-11 ש"ח, ובצימרמן (ברנר 2, תל אביב) ובפרידה קאלו (לילינבלום 43, תל אביב), יימכרו משקאות אלכוהוליים במבצע של 1+1 חינם, על תפריט מיוחד.

עוד חגיגות דמוקרטיה יתקיימו עם מבצעים של כוס אלכוהול חינם על הזמנת מנות, במסעדת דים סאם (אלנבי 120 תל אביב), ננוצ'קה הגרוזינית (לילינבלום 28, תל אביב), אינדירה ההודית (שדרות שאול המלך 4 תל אביב), אוונגארד (הברזל 3, רמת החי"ל), ובמארי אנטואנט הצרפתית (הברזל 3, תל אביב).  
פראג הקטנה
פראג הקטנה צילום: יחסי ציבור


מבצעים נוספים יתקיימו ביוגורט + (הסדנאות 1 הרצליה פיתוח), שם אפשר יהיה לקבל  תוספות על היוגורט הקפוא ללא הגבלה, וברשת המסעדות המזרח אירופאיות פראג הקטנה (תל אביב- אלנבי 56,  בת ים- בן גוריון 83, הרצליה - המנופים 8) שבכל סניפיה יימכרו משקאות אלכוהוליים במחירי Happy Hour במשך כל היום.



 
צ'מפיונס בכפר המכביה
צ'מפיונס בכפר המכביה צילום: יחסי ציבור
מסעדה חדשה נפתחה במלון כפר המכביה, שקיבלה את השם המתאים למקום הספורטיבי "צ'מפיונס". על המטבח אחראי שף המלון גיא רודובסקי, ומנותיה משלבות סגנון אמריקאי עם נגיעות אסיאתיות.

בין המנות המיוחדות ניתן למצוא סלט הדרים על טורטיה פריכה ביוגורט הדרים ואגוזי לוז; ראפ אנטריקוט – טורטיה ממולאת ברצועות אנטרקוט צלוי, חסה, עגבניה, בצל בליווי סלט ירוק, צ'יפס; אטאייף- כיסוני בצק ממולאים באגוזים וקנמון בליווי סורבה לימונענע, וגם סיגר טלה ממולא בבשר, צנוברים, נענע וכוסברה. תפריט עסקי מוגש מדי יום בין השעות 18.00-12.30 במחיר 78 ש"ח. צ'מפיונס, כפר המכביה, 03-6715688.


דיאלנא
דיאלנא צילום: יחסי ציבור
מסעדת דיאלנא המרוקאית, מציעה בכל יום שישי שוק אוכל משלה, ממנ אפשר לקחת הביתה מוא הכלים אוכל מרוקאי. בין המנות שיימכרו שם יש מבחר מרקים (25 ש"ח), מנות עיקריות הכוללות ארטישוק ממולא בשר, מרק ריאות, חזה עוף ממולא, ועוד (20-30 ש"ח), סלטים לפי משקל, וכמובן קוסקוס. דיאלנא- בן יהודה 89, תל אביב 03-5222535.


מסעדת רוקח 73 פותחת במסורת חדשה לקראת החורף, של ארוחת צהריים שבועית בימי שישי. בכל שבוע ירכיב השף תפריט מיוחד שיכלול את מנות הספיישל היומיות ואת מנות הדגל של המסעדה, ומחיר הארוחה הקבוע יהיה 125 ש"ח. בתחילת הארוחה יוגשו מנות ראשונות למרכז השולחן ולאחריהן העיקריות לכל אחד.
 
רוקח 73
רוקח 73 צילום: רובי קסטרו

בתפריט ליום שישי הקרוב יכין שף לביא, בין היתר: סופלה גבינות צאן חם עם סלט שורשים בוויניגרט גזר כמון, מולים כחולים מוקרמים בנוסח אסקרגו, נקניקיות מרגז חריפות בגריל ועוד.

במנות העיקריות, הישר מתפריט החורף - ריזוטו פירות ים בקווה ספרדית, בזיליקום וליים,
קזואלה של פירות ים ברוטב פלפלים, עגבניות, חלב קוקוס וצ'ילי, בף בורגיניון בירקות שורש, תפוח אדמה ויין אדום וכיסוני פטריות בחמאת מרווה עם זוקיני, דלעת ופטריות.

הארוחה מוגשת החל בין השעות  12:00-15:30. תפריט קינוחים ותפריט אלכוהול מיוחד ילוו את הארוחה. רוקח 73, תל אביב, 03-7448844.


 
שאול בן אדרת בקימל
שאול בן אדרת בקימל צילום: יחסי ציבור
מסעדת קימל ומטבחו של השף שאול בן אדרת משיקים תפריט חורף חדש, שעשיר במרקים, בתבשילי קדירה ועושה שימוש רב בתבלינים ארומטיים, זעפרן, שמן כמהין ופירות יבשים.

בין מנות החורף מרק פטריות בציר טלה ושמן כמהין (39 ₪), קדירת מרק דגים ופירות ים בסגנון בויאבס (63 ₪), מח עגל במונייר סלרי לימון ועגבניות פיקנטי (55 ₪),  קדירת אוסובוקו טלה (99 ₪), ועוד. קימל. השחר 6, תל אביב 03-5105204.


fragola
fragola צילום: יחסי ציבור
גלידת הגורמה Fragola מציעה בכל ימות השבוע, בין השעות 12:00-18:00 האפי הוואר מיוחד לילדים, למרות שהם מבטיחים שלא יבדקו תעודות זהות. בשעות האלה תמכר שם מנת ילדים הכולת שניים מטעמי הגלידה, במחיר של 8 ש"ח. למבוגרים מציעים שם דיל של וופל בלגי עם כוס אסםפרסן ב-20 ש"ח.

הגלידה במקום מייוצרת מרכיבים טבעיים בלבד, ללא אבקות, וללא כימיקליים. אפשר למצוא שם 36 טעמים מדי יום וגם תפריט יוגורט עם תוספות. בן יהודה 215, תל אביב 03-5462997.


 
קפה יפו
קפה יפו צילום: יחסי ציבור

עוד גלידה חדשה, נפתחה יפו מבית היוצר של קפה יפו שבשוק הפשפשים. הגלידה המייוצרת במקום מציעה פתרון לא רק לחובבי הגלידה האיטלקית, אלא גם לסוכרתיים ולרגישים לחלב.

במקום מוצע תפריט של שטעמים על בסיס חלב סויה, שנעשים בסביבה סטרילית מחלב רגיל, וגם גלידות ללא סוכר, המיועדות לסכרתיים וגם למי שרוצה לשמור על משקלו. גלידה יפו, שוק הפשפשים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים