אוכלים ובוחרים: חדשות המסעדות
מבצעים מצויינים של אלכוהול לכל אורכו של יום הבחירות (זה היום!), גלידות משובחות בשוק הפשפשים היפואי ובצפון תל אביב, ומסעדה חדשה בכפר המכביה עונה לשם צ'מפיונס

אינדירה צילום: יחסי ציבור
עוד חגיגות דמוקרטיה יתקיימו עם מבצעים של כוס אלכוהול חינם על הזמנת מנות, במסעדת דים סאם (אלנבי 120 תל אביב), ננוצ'קה הגרוזינית (לילינבלום 28, תל אביב), אינדירה ההודית (שדרות שאול המלך 4 תל אביב), אוונגארד (הברזל 3, רמת החי"ל), ובמארי אנטואנט הצרפתית (הברזל 3, תל אביב).

פראג הקטנה צילום: יחסי ציבור
מבצעים נוספים יתקיימו ביוגורט + (הסדנאות 1 הרצליה פיתוח), שם אפשר יהיה לקבל תוספות על היוגורט הקפוא ללא הגבלה, וברשת המסעדות המזרח אירופאיות פראג הקטנה (תל אביב- אלנבי 56, בת ים- בן גוריון 83, הרצליה - המנופים 8) שבכל סניפיה יימכרו משקאות אלכוהוליים במחירי Happy Hour במשך כל היום.

צ'מפיונס בכפר המכביה צילום: יחסי ציבור
בין המנות המיוחדות ניתן למצוא סלט הדרים על טורטיה פריכה ביוגורט הדרים ואגוזי לוז; ראפ אנטריקוט – טורטיה ממולאת ברצועות אנטרקוט צלוי, חסה, עגבניה, בצל בליווי סלט ירוק, צ'יפס; אטאייף- כיסוני בצק ממולאים באגוזים וקנמון בליווי סורבה לימונענע, וגם סיגר טלה ממולא בבשר, צנוברים, נענע וכוסברה. תפריט עסקי מוגש מדי יום בין השעות 18.00-12.30 במחיר 78 ש"ח. צ'מפיונס, כפר המכביה, 03-6715688.

דיאלנא צילום: יחסי ציבור
מסעדת רוקח 73 פותחת במסורת חדשה לקראת החורף, של ארוחת צהריים שבועית בימי שישי. בכל שבוע ירכיב השף תפריט מיוחד שיכלול את מנות הספיישל היומיות ואת מנות הדגל של המסעדה, ומחיר הארוחה הקבוע יהיה 125 ש"ח. בתחילת הארוחה יוגשו מנות ראשונות למרכז השולחן ולאחריהן העיקריות לכל אחד.

רוקח 73 צילום: רובי קסטרו
בתפריט ליום שישי הקרוב יכין שף לביא, בין היתר: סופלה גבינות צאן חם עם סלט שורשים בוויניגרט גזר כמון, מולים כחולים מוקרמים בנוסח אסקרגו, נקניקיות מרגז חריפות בגריל ועוד.
במנות העיקריות, הישר מתפריט החורף - ריזוטו פירות ים בקווה ספרדית, בזיליקום וליים,
קזואלה של פירות ים ברוטב פלפלים, עגבניות, חלב קוקוס וצ'ילי, בף בורגיניון בירקות שורש, תפוח אדמה ויין אדום וכיסוני פטריות בחמאת מרווה עם זוקיני, דלעת ופטריות.
הארוחה מוגשת החל בין השעות 12:00-15:30. תפריט קינוחים ותפריט אלכוהול מיוחד ילוו את הארוחה. רוקח 73, תל אביב, 03-7448844.

שאול בן אדרת בקימל צילום: יחסי ציבור
בין מנות החורף מרק פטריות בציר טלה ושמן כמהין (39 ₪), קדירת מרק דגים ופירות ים בסגנון בויאבס (63 ₪), מח עגל במונייר סלרי לימון ועגבניות פיקנטי (55 ₪), קדירת אוסובוקו טלה (99 ₪), ועוד. קימל. השחר 6, תל אביב 03-5105204.

fragola צילום: יחסי ציבור
הגלידה במקום מייוצרת מרכיבים טבעיים בלבד, ללא אבקות, וללא כימיקליים. אפשר למצוא שם 36 טעמים מדי יום וגם תפריט יוגורט עם תוספות. בן יהודה 215, תל אביב 03-5462997.

קפה יפו צילום: יחסי ציבור
עוד גלידה חדשה, נפתחה יפו מבית היוצר של קפה יפו שבשוק הפשפשים. הגלידה המייוצרת במקום מציעה פתרון לא רק לחובבי הגלידה האיטלקית, אלא גם לסוכרתיים ולרגישים לחלב.
במקום מוצע תפריט של שטעמים על בסיס חלב סויה, שנעשים בסביבה סטרילית מחלב רגיל, וגם גלידות ללא סוכר, המיועדות לסכרתיים וגם למי שרוצה לשמור על משקלו. גלידה יפו, שוק הפשפשים.