גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


ירקות מוקפצים עם אטריות שעועית מרובעות

מנה שמשלבת בישול של המזרח הרחוק והטעם ישראלי. הכוכבות: אטריות השעועית, ביפנית הארוסאמה ובסינית מונג

אביטל סבג | 19/11/2008 13:31 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
ירקות מוקפצים עם אטריות שעועית מרובעות
ירקות מוקפצים עם אטריות שעועית מרובעות צילום: רובי קסטרו
חומרים ל-2 מנות:
20 מרובעי אטריות שעועית עם אצות (אטריות שנחאי)
15 גבעולי אספרגוס
1 פלפל אדום
8 פטריות שיטאקי טריות, שטופות
2 גזרים קלופים
1 שן שום חתוכה לפיסות
2 כפות קורנפלור (מי שרגישים לחלב, יכולים להשתמש בקמח טפיוקה)
1 כף רוטב סויה
1 כף רוטב דגים תאילנדי
1 כוס מים
2 כפות שמן זית
1 כף כוסברה קצוצה

ההכנה:
1. משרים את קוביות אטריות השעועית במים רבע שעה. מסננים.
2. חותכים את הגזר למקלות ארוכים וחולטים אותם למספר דקות במים רותחים.
3. חותכים את פטריות השיטאקי לרבעים, ואת הפלפל חותכים לרצועות עבות. שוטפים את האספרגוס וחותכים כל גבעול לארבעה חלקים.
4. לתוך מחבת ווק יוצקים שמן זית ומכניסים את פיסות
השום לכמה שניות.
5. מערבבים את קמח התירס יחד עם הסויה ורוטב הדגים ויוצקים לווק, מערבבים היטב ומוסיפים את הירקות להקפצה לכמה דקות.
6. בתחתיתה של קערת הגשה מניחים את האטריות, מניחים מעל את הירקות שהוקפצו בווק, ולפני ההגשה מפזרים את הכוסברה הטרייה מעל. ניתן להגיש עם פרוסת לימון בצד.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים