גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


עוגיות קנטוצ'יני

הן הולכות מצוין ליד קפה או תה אבל לא רק. עוגיות הקנטוצ'יני אמנם מצריכות אפייה כפולה אבל ההשקעה משתלמת בפריכות. מתכון של קונדיטוריית בן עמי

nrg מעריב | 15/3/2009 12:37 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים:
450 גר' קמח (שתיים וחצי כוסות)
250 גר' סוכר (כוס ורבע)
 
עוגיות קנטוצ'יני
עוגיות קנטוצ'יני צילום: יחסי ציבור

1 וחצי כפיות אבקת אפייה
70 גר' שקדים מולבנים טחונים
5 ביצים
100 גר' שקדים מולבנים שלמים
150 גר' אגוזי לוז

אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים לבצק, לגלגל ולסדר בתבנית אפייה עם רווח בין הגלילים.
2. למרוח בחלבון ולאפות 18
דקות בחום של 175 מעלות.
3. להוציא מהתנור ולקרר.
4. לחתוך, לסדר בתבנית ולאפות עוד כ-20 דקות


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים