עוגיות קנטוצ'יני
הן הולכות מצוין ליד קפה או תה אבל לא רק. עוגיות הקנטוצ'יני אמנם מצריכות אפייה כפולה אבל ההשקעה משתלמת בפריכות. מתכון של קונדיטוריית בן עמי
450 גר' קמח (שתיים וחצי כוסות)
250 גר' סוכר (כוס ורבע)

עוגיות קנטוצ'יני צילום: יחסי ציבור
1 וחצי כפיות אבקת אפייה
70 גר' שקדים מולבנים טחונים
5 ביצים
100 גר' שקדים מולבנים שלמים
150 גר' אגוזי לוז
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים לבצק, לגלגל ולסדר בתבנית אפייה עם רווח בין הגלילים.
2. למרוח בחלבון ולאפות 18
דקות בחום של 175 מעלות.
3. להוציא מהתנור ולקרר.
4. לחתוך, לסדר בתבנית ולאפות עוד כ-20 דקות