קפואה בשטח: מתכון למרגריטה

בירה היא אמנם האלכוהול הנגיש ביותר כשמדובר בארוחה שכולה על האש, אבל אפשר להשקיע כמה דקות לפני שיוצאים ולהביא בתרמוס משקה שישמח לתפקד גם כקינוח הולם: מרגריטה קפואה

nrg מעריב | 28/4/2009 16:29 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מרגריטה קפואה
מרגריטה קפואה צילום: SXC
ממש לפני שיוצאים, כשהכל ארוז, מכינים את המרגריטה ומוזגים לתרמוס. בזמן הנכון, כשצריכים משהו מרענן ומתוק,
שיסיים את הארוחה, מוציאים ומוזגים לכוסות. זה בסדר אם הן חד פעמיות וגבוהות. רק את הקשים כדאי לא לשכוח.

חומרים לארבע מנות:

כוס טקילה
כוס מיץ לימון טרי או ליים
כפית וחצי אבקת סוכר 
60 מ"ל (שוט) קואנטרו, טריפל-סק, או כל ליקר תפוזים אחר
שתי כוסות קוביות קרח  (15-20 קוביות)

אפשרויות:
להוסיף כמה גבעולי נענע
את כוס הלימון אפשר להמיר בכוס תותים או בקוביות מלון. אפשר גם חצי חצי.

הכנה: מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומערבלים כשתי דקות. עד שהכל חלק.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אלכוהול''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים