קפואה בשטח: מתכון למרגריטה
בירה היא אמנם האלכוהול הנגיש ביותר כשמדובר בארוחה שכולה על האש, אבל אפשר להשקיע כמה דקות לפני שיוצאים ולהביא בתרמוס משקה שישמח לתפקד גם כקינוח הולם: מרגריטה קפואה

מרגריטה קפואה צילום: SXC
שיסיים את הארוחה, מוציאים ומוזגים לכוסות. זה בסדר אם הן חד פעמיות וגבוהות. רק את הקשים כדאי לא לשכוח.
חומרים לארבע מנות:
כוס טקילה
כוס מיץ לימון טרי או ליים
כפית וחצי אבקת סוכר
60 מ"ל (שוט) קואנטרו, טריפל-סק, או כל ליקר תפוזים אחר
שתי כוסות קוביות קרח (15-20 קוביות)
אפשרויות:
להוסיף כמה גבעולי נענע
את כוס הלימון אפשר להמיר בכוס תותים או בקוביות מלון. אפשר גם חצי חצי.
הכנה: מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומערבלים כשתי דקות. עד שהכל חלק.