לחם עבודה: הצוות שמפעיל את המטבח של מסעדת מרקדו

הצוות שבנה השף אבי ביטון למסעדה החדשה שלו במגדלי עזריאלי מורכב בעיקר מרווקים פדנטיים וורקוהוליים. האנשים שמאכילים אתכם, המדור שנכנס למסעדות מהכניסה האחורית

פלורה צפובסקי | 24/8/2010 13:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אבי ברזילי, שף תפעולי, בן 24, הגיע אחרי ביטון מ"אדורה". בין תפקידיו "לראות שהכל דופק", לצעוק על הצוות בעת הצורך ולריב עם הספקים. הנחמה: נקניקים ובשרים שמעשן במעשנת של המסעדה. מכשיר המעשנת מלווה אותו גם בסופי השבוע, אז הוא מעשן נתחים על הגג של אבא ברמת גן. רווק, חובב "מקדונלדס".
צילום: רענן כהן
אבי ברזילי צילום: רענן כהן

מולי פכטר, סו-שף. בן 28, הולך לעבודה ברגל. במקור מראשון לציון, מה שאוטומטית הופך אותו למעריץ גדול של ה''בורגר ראנץ'''. רווק ''בלי חיים'', הגיע מ''שגב אקספרס'' והביא איתו עוד כמה וכמה

חברי צוות. אחראי על הפרטים הקטנים, מהניואנסים על הפס הקר ועד למשלוחי הורדים ולא סובל איחורים. עלי הכותרת של הורדים מקשטים את מנת המלאבי, מולי לא ממליץ לכרסם אותם.

צילום: רענן כהן
מולי פכטר צילום: רענן כהן

אשר דגן, קצב. בן 45, גרוש פלוס 2. המבוגר האחראי בצוות. כתובת לטפיחות שכם ולחיבוקים. אוהב ניקיון וסדר ומסתגר בחדר היפה והנקי שלו שם הוא חותך אנטריקוט וסינטה. מודה בצניעות שאין לו מומחיות, כי המומחיות היא של השף. אוהב את "השקט של החיה המתה" אבל מגדל חתול וציפורים.

צילום: רענן כהן
אשר דגן, קצב צילום: רענן כהן

רינת מכלוף, טבחית פס קר. בת 26, נמצאת בתחום כבר 7 שנים והגיעה גם היא מ''שגב אקספרס''. יודעת לתמרן קוביות ג'לי קטנטנות לקישוט מנת הפטה ואוהבת במיוחד קרפצ'יו טרי. מכריזה שכיף לה לעבוד בצוות גברי, ''כי נשים זה שק של נחשים''. מומחית לחיתוכים ומבקשת להבהיר שהפרדת עלים מגבעולים זו עבודה קשה ולא מספיק מוערכת.

צילום: רענן כהן
רינת מכלוף צילום: רענן כהן

ישראל אליהו, מנהל המסעדה. בן 28, רווק צפון-תל אביבי שכולל ברזומה שלו את "הרברט סמואל" ו"קפה נואר". היחיד שמסתובב בחולצה מכופתרת, אף פעם לא צועק לטענתו ותמיד מסביר הכול בסבלנות. מכיר את אבי ביטון כבר 6 שנים ומספר שהעבודה ב"מרקדו" היא "כמו משפחה".

צילום: רענן כהן
ישראל אליהו צילום: רענן כהן

ניר מייקל, טבח פס חם בן 25, רווק, מתגורר בתל אביב. מדגיש כי הוא לא אמריקאי אבל מסתובב בכובע מצחייה. מומחה לאפייה בטאבון החם, עבודה שבה "צריך לדעת לסבול". אוהב לאכול אנטריקוט אבל לא בוחל גם ב"מרקש אקספרס" שבקניון. אוכל הרבה תבשילים. סולד מגבינות רכות.

צילום: רענן כהן
ניר מייקל צילום: רענן כהן

אבי ביטון, שף ובעלים בן 29, גר בתל אביב, במקור מפרדס כץ. קטף כבר את כל המחמאות האפשריות בעסק. קיבל פניה ממגדי עזריאלי ונענה בחיוב, ואחרי שראה שרוב התפריט בשרי – הפך את "מרקדו" לכשרה. מסתיר פטיש לאוכל סיני משנות ה-80 ובכיף היה מנשנש שניצלונים בשומשום בדוכני האוכל קומה מתחת. אוהב לסדר את האוכל על הצלחת בשילוב של אנרגיה וחשיבה. מגדיר את עצמו כחברמן עם פיוז קצר, ומטפח אמונה תפלה לפיה בונים (הזמנות מלקוחות) לא נזרקים לפני תום השירות. מה שאומר ערימת ניירות די גדולה.

צילום: יח''צ
אבי ביטון צילום: יח''צ

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_1/ -->