לנפנף לבשר לשלום: קינוחים על האש
אם בשר זה לא הקיק שלכם, או שפשוט בא לכם לסגור את ארוחת החג עם קינוח קליל ומתוק, נסו את קינוחי הפירות על האש שמכינה לכם השפית שלי לרון מהמסעדה הצמחונית אורגנית "משק ברזילי"

שיפודי פירות טרופיים.
דניאל לילה
שיפודי פירות טרופיים
המרכיבים:
1 אננס טרי
1 פאפיה
1 סלסלת תותים
5 קיוי
1/2 מלון
50 גרם חמאה
2 כפות דבש
ההכנה:
1. ממיסים 50 גרם חמאה, מערבבים עם 2 כפות דבש.
2. חותכים לקוביות אננס, מלון פאפיה וקיווי. שמים בקערה ומוסיפים את התותים שלמים.
3.
4. שמים על הברביקיו ל-3 דקות מכל צד.

בננה אגוזים.
דניאל לילה
בננה אגוזים
המרכיבים:
4 בננות עם קליפתם (לא לקלף)
2 כפות ממרח אגוזים (מערבבים 5 כפות סירופ מייפל טהור אורגני עם 3 כפות אגוזי מלך טחונים, וכפית קקאו)
ההכנה:
1. חורצים את הבננות לאורך וממלאים בממרח אגוזים.
2. מניחים על הגריל ל-5 דקות מכל צד, קולפים את הבננה ואוכלים חם.

תפוח עץ ממולא בנייר כסף.
דניאל לילה
תפוחי עץ על הגריל בנייר כסף
המרכיבים:
4 תפוחי עץ
כף סילאן
מעט קינמון
ההכנה:
1. עוטפים כל תפוח בנייר כסף ומניחים על הגריל ל-10 דקות.
2. מורידים מהאש ומטפטפים מעל מעט סילאן וקינמון.
3. מגישים לצד קרם פרש או שמנת חמוצה מחלב בפאלו.