מרק חצי חצי: מרק יוגורט עיזים וגספאצ'ו אדום
גם אתם מכורים ליוגורט? קבלו את השף ומומחה הגבינות רן בוק בשלושה מתכונים מצולמים לארוחה שלמה על טהרת המעדן הבריא. ובמנה הראשונה: מרק יוגורט עיזים וגספאצ'ו אדום, מרק שנראה נפלא, חציו לבן, חציו אדום
מרק יוגורט עיזים וגספאצ'ו אדום
המצרכים ל-4 מנות:
6 עגבניות גדולות ובשלות
2 בצלצלי שאלוט קטנים
3 שיני שום
צרור קטן של טימין
עלה 1 של נענע
1 פלפל ירוק גדול (לא חריף)
1 פלפל צהוב גדול (לא חריף)
1 פלפל צ'ילי אדום קטן (לפי הטעם)
מלח ים
פלפל לבן טחון
3 כפות שמן זית
1/2 ליטר יוגורט עזים 3% שומן ומעלה.
ההכנה:
1. מניחים בבלנדר את כל המרכיבים למעט היוגורט ומערבבים עד לקבלת מרק אחיד.
2. מוזגים את המרק והיוגורט בו זמנית (!) לקערות אישיות, משני צידי הקערה. כיוון שמרקם שתי המסות זהה, הן לא מתערבבות ויוצרות מראה מקסים של אדום לבן.
2. ניתן לקשט בזרעי עגבניות או קוביות פלפלים או עלי נענע קצוצים.
