מהיר וחינני: טארט גבינות ובצל ירוק

כדי להכין טארט טעים לארוחת הערב, אפשר להשתמש בכל הגבינות שנשארו במקרר ובמקום בצק עלים להשתמש במלאווח. אם זה מושחת לכם מדי, אפשר גם לוותר על הבצק

nrg מעריב | 1/8/2011 12:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר

המצרכים:

טארט גבינות ובצל ירוק.
טארט גבינות ובצל ירוק. peporain

1 עלה מלאווח
2 כוסות בצל ירוק קצוץ דק
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' גבינה בולגרית, מפוררת
250 גר' גבינה לבנה
1 גביע (200 גר') יוגורט לבן חמוץ
1/2 כוס חלב
3 ביצים
3 כפות קמח
פלפל שחור גרוס
מלח (בזהירות, גבינה בולגרית מלוחה)
אופציונלי - עגבניות שרי חתוכות לחצי

ההכנה:

1. מפשירים את המלוואח ומרפדים איתו תבנית עגולה - אפשר למתוח קצת את הבצק כדי להתאים אותו לגודל התבנית. לחורר את הבצק בעזרת מזלג.

2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ויוצקים על הבצק. מפזרים מעל קצת פלפל שחור גרוס ומסדרים עגבניות שרי.


3. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-40 דקות.

המתכון מתוך הבלוג "אמא ע/אובדת", מתוך פורום המתכונים של תפוז.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''פשטידות''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים