לב המיץ: סחוט, בריא וטעים

פירות וירקות זה סופר בריא - אבל לפעמים לא מתחשק לאכול אותם שלמים. למה שלא נהפוך אותם למיץ מוצלח אחד?

nrg מעריב | 10/11/2011 18:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
יחצ
מיץ גזר, ג'ינג'ר וליים יחצ
מיץ גזר, ג'ינג'ר וליים

החומרים:

3-4 גזרים
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר  טרי
חצי לימון מסוג ליים

ההכנה:

1. שוטפים היטב את הירקות.
2. מכניסים את הגזרים ושורש הג'ינג'ר לבלנדר המיועד למיצים קשים.


3. סוחטים לכוס ליים לפי הטעם ומגישים מיד.

יחצ
מיץ סלרי, גזר ותפוח יחצ
מיץ סלרי, גזר ותפוח

החומרים:

3 גבעולי סלרי
4 גזרים
3 תפוחי עץ

ההכנה:

1. שוטפים היטב את הירקות והפירות.
2. מכניסים את הגזרים, התפוחים וגבעולי הסלרי לבלנדר למיצים קשים.

באדיבות פיליפס, יצרנית מעבד המזון פיליפס טוטאל עם מעל 30 פעולות שונות במכשיר אחד.

דניאל לילה
שייק גזר, סלק ותפוח דניאל לילה
שייק גזר, סלק ותפוח עץ

החומרים:

2 גזרים
1/2 סלק
2 תפוחי עץ

ההכנה:

מכניסים הכל למכונת סחיטת מיצים ותוך פחות מדקה יש שייק בריא ומרענן.

באדיבות משק ברזילי המציע שירות משלוחים חדש בטל': 09-7453935

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''פירות''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים