חם מחמם בום: מתכון למרק עגבניות במיקרוגל
אתם יודעים להפעיל מיקרוגל? אז אתם יודעים להכין מרק עגבניות משגע. קבלו מתכון שיחמם לכם את ימי החורף הקרים
עוד כותרות ב-nrg:
מתוק, מתפצח ומנחם: צפו במתכון לפאי פקאן
כל אחד יכול להיות מאסטר שף: מתכון לפסטה ביתית
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
http://www.chefsteps.com/activities/microwaved-tomato-soup
מצרכים (ל-4 מנות גדושות) :
600 גרם עגבניות
2 שיני שום
1 בצל קטן
1 קופסה קטנה
1 וחצי כפית מלח
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
1. פרסו עגבניות לקוביות.
2. את הבצל והשום חתכו במנדולינה (אם אין אפשר פשוט לקצוץ דק דק בסכין).
3. הכניסו את כל המצרכים פרט למים אל קערת זכוכית גדולה. כסו אותה בניילון נצמד והכניסו למיקרוגל לעשר דקות בעוצמה הכי גבוהה.
4. נקבו את הניילון וקלפו אותו בזהירות מהקערה (הוא לוהט ומלא אדים).
5. העבירו את תכולת הקערה לבלנדר והוסיפו את המים. ערבלו. אם אין לכם בלנדר, אפשר להשתמש גם במוט בלנדר בתוך הקערה, התוצאה זהה. ערבלו עד שהתערובת הופכת להיות מרוסקת ואחידה לגמרי.
6. אפשר, ממש לא חייבים, להעביר את התערובת דרך מסננת. תרוויחו מרקם רך יותר.
7. עוד תוספת נחמדת היא לשפוך מעט שמנת על המרק כקישוט וגם כתוספת טעם.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg