כמו בלחם ארז: עוגיות פיצוחים לט"ו בשבט

אין בעוגיות המטריפות האלה שום פרי יבש או פרי שנשתבחה בו ארץ ישראל, אבל הן פשוטות להכנה ומלאות בריאות. העצים ישמחו שתחגגו איתן את החג

nrg סגנון | 4/2/2015 10:37 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: לחם ארז
אפשר להיות קטנוניים ולהגיד שבט"ו בשבט אוכלים רק עוגיות עם פירות יבשים, או פירות שנשתבחה בהם ארץ ישראל. ואפשר גם להגיד שבישראל יש פיצוחים משובחים ולהתענג על המתכון הכה פשוט הזה שמגיע אליכם הישר מלחם ארז.

כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו

עוגיות פיצוחים לט"ו בשבט

 

טל אקרמן
חג לדלעת, חג לשומשום, חג לכל אילן. עוגיות פיצוחים טל אקרמן

מרכיבים:
60 גרם גרעיני חמנייה
60 גרם גרעיני דלעת
60 גרם שקדים פרוסים
20 גרם שומשום
30 גרם אבקת סוכר
20 גרם דבש
חלבון מ-3 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים את הדבש והחלבון ומערבבים לעיסה אחידה.
בעזרת כף גלידה בינונית מעבירים כדורים מהתערובת למגש עם נייר אפייה.
אופים בתנור בחום של 160 מעלות, כ-10 דקות עד רבע שעה.
מקררים היטב ומגישים.

***
המתכון באדיבות השף יניב עדן מרשת "לחם ארז"

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg
שתף

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

המומלצים

מרחבי הרשת

פייסבוק