היכונו היכונו: המתכון הויראלי הבא בדרך אליכם
טעים יותר מחתול מפהק, קל יותר מעוגת השמרים - קשה לעמוד בפני המתכון ללחם בצל וגבינות. הרשת מגיבה בריור מוגבר ובשיתוף
קשה לדעת איזה סרטון יהפוך להיות הצלחה אינטרנטית. למה חתול מפהק הוא להיט ויראלי ומה הופך עוגת שמרים לטרפת רשת. המתכון הפשוט כל כך ללחם בצל וגבינות עלה בדף פייסבוק של בשלנית אמריקאית לפני יומיים. הוא תופס תאוצה ונראה שהוא בדרך הנכונה להפוך לסרטון ויראלי ולמתכון שיהרוס לכולנו את הדיאטה. מה בלחם הזה מצדיק את ההתלהבות? פשוט תסתכלו עליו.המתכון על מאות אלפי הצפיות בו עלה כבר ברדאר של הבשלניות הישראליות והן התחילו להכין ולהעלות לרשת תמונות מגרות. בקרוב אצלכם.
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
לחם בצל וגבינות
חומרים:
(6-8 מנות)
כיכר לחם לא פרוסה (עד משקל חצי קילו)
100 גרם גבינת צ'דר, פרוסה לפרוסות דקות
100 גרם מוצרלה, פרוסה לפרוסות דקות
70 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ (בערך 5 גבעולים)
הכנה:
1. חממו תנור מראש ל-180 מעלות
2. חתכו פסי אורך בלחם (בלי להגיע לתחתית הלחם) ואחר כך פסי רוחב. בלחם יווצרו ריבועים (כמו שחותכים מנגו).
3. רפדו תבנית בנייר כסף והניחו עליה את הלחם.
4. ערבבו את הבצל החתוך בתוך החמאה המומסת (אם תרצו אפשר להוסיף עכשיו גם 2 כפיות שומשום)
5. אל תוך החריצים שנוצרו בלחם, בין הריבעים הכניסו את הגבינות והבצל.
6. שפכו את החמאה עם הבצל בין חריצי הלחם עם הגבינה
7. כסו בנייר כסף ואפו בתנור למשך 15 דקות. הורידו את הכיסוי ואפו עוד 10 דקות עד שהגבינה מותכת.