עוגה, עוגה: מכינים עוגת ביסקוויטים עם הילדים

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת היא הגשמת חלום מתוק עבור הילדים ובשבילכם - דרך מצויינת להעביר את השבת בפעילות משותפת. השף ברק חי חורש מסביר איך להכין אותה יחד - צעד אחר צעד. צפו ולמדו

ברק חי חורש | 9/2/2012 14:33 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי סגינהור
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי סגינהור
צילום: אורי דוידוביץ' ויוגב אטיאס. עריכה: תמי סגינהור



החומרים:

תבנית אלומיניום בגודל בינוני, נמוכת שוליים
2 שרוולי ביסקוויט פתי בר
1 קופסא קטנה שוקולד למריחה
2 מיכלי שמנת מתוקה עמידה 32%
חצי כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם ווניל
2 כוסות חלב
לקישוט – סוכריות קטנות צבעוניות

ההכנה:

1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר ואבקת האינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה
2. מוזגים את החלב לצלחת עמוקה.

3. מורחים ביסקוויט פתי בר בשוקולד ומניחים עליו ביסקוויט נוסף (כך שמקבלים "סנדוויץ'' של ביסקוויטים עם ממרח השוקולד).

4. טובלים את "הסנדוויץ'" בחלב למשך כשלוש דקות, ומניחים בתבנית. חוזרים על פעולות
אלו עד שממלאים את כל שטח פני התבנית.

5. מורחים חצי מכמות הקצפת על הביסקוויטים המונחים על התבנית. ואז חוזרים על הפעולה של "סנדוויץ'" הביסקוויטים, חלב וקצפת פעם נוספת, כך שנקבל עוגה בעלת 2 שכבות.

6. מפזרים על הקצפת העליונה את הסוכריות הצבעוניות ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות.

7. חותכים ומגישים.

המלצת השף:

1. הוסיפו קוקוס טחון לממרח השוקולד.

המתכון באדיבות ברק חי חורש, שף חברת טרה.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

פייסבוק

מדורים