עוגה, עוגה: מכינים עוגת ביסקוויטים עם הילדים
עוגת ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת היא הגשמת חלום מתוק עבור הילדים ובשבילכם - דרך מצויינת להעביר את השבת בפעילות משותפת. השף ברק חי חורש מסביר איך להכין אותה יחד - צעד אחר צעד. צפו ולמדו
החומרים:
תבנית אלומיניום בגודל בינוני, נמוכת שוליים
2 שרוולי ביסקוויט פתי בר
1 קופסא קטנה שוקולד למריחה
2 מיכלי שמנת מתוקה עמידה 32%
חצי כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם ווניל
2 כוסות חלב
לקישוט – סוכריות קטנות צבעוניות
ההכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר ואבקת האינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה
2. מוזגים את החלב לצלחת עמוקה.
3. מורחים ביסקוויט פתי בר בשוקולד ומניחים עליו ביסקוויט נוסף (כך שמקבלים "סנדוויץ'' של ביסקוויטים עם ממרח השוקולד).
4. טובלים את "הסנדוויץ'" בחלב למשך כשלוש דקות, ומניחים בתבנית. חוזרים על פעולות
5. מורחים חצי מכמות הקצפת על הביסקוויטים המונחים על התבנית. ואז חוזרים על הפעולה של "סנדוויץ'" הביסקוויטים, חלב וקצפת פעם נוספת, כך שנקבל עוגה בעלת 2 שכבות.
6. מפזרים על הקצפת העליונה את הסוכריות הצבעוניות ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות.
7. חותכים ומגישים.
המלצת השף:
1. הוסיפו קוקוס טחון לממרח השוקולד.
המתכון באדיבות ברק חי חורש, שף חברת טרה.