גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מפרום טריפוליטאי מסורתי

של מסעדת גואטה

NRG מעריב | 3/8/2005 10:48 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
500  גר' בשר טחון
6  ביצים
3  בצלים
4  תפוחי אדמה
 צרור פטרוזיליה
1  גזר
1/3  כוס פרורי לחם
1/2 כוס קמח
3  כפיות רסק עגבניות
1/2 כפית סוכר
שמן זית
מלח, פלפל ופפריקה חריפה

ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה, פורסים 3 תפו''א לפרוסות עבות וחורצים את הפרוסות. משרים כ-10 דקות במי מלח ושוטפים.
קוצצים 2 בצלים ואת הפטרוזיליה בבלנדר ומערבבים עם הבשר הטחון. מוסיפים את פרורי הלחם, 3 ביצים ו-2 כפות מים ומערבבים.

ממלאים את פרוסות תפו''א בתערובת הבשר, מקמחים ומהדקים. טובלים תפו''א בבלילה של 3 ביצים טרופות, כפית רסק עגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים.

קוצצים את הבצל, תפו''א והגזר, ומטגנים בסיר נפרד עם 2 כפיות של רסק עגבניות, הסוכר וקורט פפריקה חריפה.
מעבירים את המפרומים המטוגנים לסיר, יוצקים מעל 2 כוסות מים ומאדים עד להתרככות.

עדכון אחרון : 3/8/2005 10:52
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים