שלוקים
תפריטי קוקטיילים מיוחדים לחורף, משקאות בייצור עצמי ועוד עדכונים מחבית האלכוהול המקומית
בין המנות תוכלו למצוא קריספי קלמרי עם מוס פרמז'ן וג'לי מי פרחים (21 שקל), קרם שומר עם שמיר, לימון וקציפת סלק (19 שקל), שרימפס עם שמפיניון, יין אדום וענן בזיליקום (23 שקל, אויסטר שוטר (אויסטר עם מיץ סלק, צ'ילי וטרגון, 18 שקל, שרימפס בפנקו וסירופ הדרים (23 שקל) ועוד.
לצידן תמצאו קוקטיילים שמתבססים על פירות (פירות הדר, אפרסמונים וקיווי), קוקטיילים שמבוססים על שמפניה בשילוב קרם קסיס ופירות יער שחורים וקוקטיילים שמבוססים על קוניאק. בתפריט האלכוהול ניתן למצוא גם מגוון צ'ייסרים ואת "צייד האווזים" – מגש קרח עם 4 צ'ייסרים של וודקה "גריי גוס" בטעם רגיל, וניל, לימון ותפוז (65 שקל).
ברקרולה, עתיר ידע 13 א.ת החדש, כפר סבא. טל': 7669606 – 09

בבאגסי ביסטרו פוצחים בתפריט קוקטיילים חורפי חדש. בין הקוקטיילים החדשים תוכלו למצוא את ספייסי wine (יין אדום, פורט, מיץ תפוזים, סוכר חום, קינמון, ציפורן, פלפל שחור וקרח כתוש בגביע יין, 32 שקל), באגסי סיידר (תפוחים, פיג'לינג, מרטיני, וודקה, קינמון, וקרח כתוש בלואו בול 42 שקל), סטרוברי ווינטר(טקילה, קואנטרו, סאוור מיקס, צ'ילי אדום, מחית
התפריט כולל גם קוקטיילים חמים כמו הוט אפל (סיידר תפוחים חם, יין לבן, פיג'לינג, וודקה תפוח, מרטיני ביאנקו, תפוח וקינמון, 36 שקל) או Toffee Esspression (אספרסו חם וליקר טופי מתוק, 32 שקל) ועוד.
באגסי ביסטרו בר, פלורנטין 26, תל-אביב. טל': 6813138 – 03

ביום ד', 29.11, תיערך בבר "Temptation" מסיבה מקסיקנית. אילן ינון יכין טאפס כמו נאצו'ס מאצ'וס (מוקרמים בגבינה לצד סלסה וגוואקמולה), קסדיה גבינות (טורטיות חמות ממולאות מוצרלה, פלפלים קלויים וחצילים לצד סלסה וגוואקמולה), קסדיה בשרים ועוד (15 – 29 שקל).
על הבר תוכלו לדגום צ'ייסרים של מגוון טקילות כמו El Jimador, סאוזה, קווארבו 1800 ועוד (22 – 38 שקל) או שוטים של סנגריטה (בלאדי מרי מקסיקנית), ליים וקווארבו, מרגריטות קלאסיות (36 שקל) ועוד.
בעמדה, אגב, די.ג'יי ציקי יפרגן יציאות מקסיקניות.
Temptation, אלנבי 35, תל אביב. טל': 6290875 - 03

מדי שנה בוחרים במסעדת "תהל" טעם חדש של קו אלכוהולי בייצור עצמי שיימכר במקום בלבד, תחת הסדרה "Tahel Selection". אל הוודקה בזוקה שנמכרה בעבר ב"תהל" מצטרפים טעמים נוספים" וודקה פסיפלורה, וודקה מקלות וניל, ערק תמרים וערק תאנים.
לרגל השקת המשקאות, יימכרו במקום את המשקאות גם בכוסות צ'ייסר תמורת 12 שקל. עבור בקבוק בנפח 750 מ"ל תיאלצו להיפרד מ – 85 שקל ועבור בקבוק בנפח 325 תשלמו 45 שקל.
תהל, נחלת בנימין 30, תל אביב. טל': 5168410 - 03

אחרי המעבר למקום החדש ברחוב מונטיפיורי, מתחילים להגיש במסעדת "ציינה לי" האסייתית (והכשרה) קוקטיילים חדשים. תוכלו למצוא בתפריט רד סיידר (קוקטייל חם על בסיס יין אדום, סיידר תפוחים, קינמון ותפוחי עץ, 25 שקל), ליצ'י לאב (ליצ'י, אבסולוט וחלב קוקוס, 32 שקל), למון אנד מינט (לימון טרי, נענע, אבסולוט וסאוור מיקס, 32 שקל) ועוד.
צ'יינה לי, מונטיפיורי 7 תל אביב. טל': 5103140 - 03

במסעדת ביתא פיצה התחילו להגיש בשעות הערב צ'ייסר של ג'יימיסון או טקילה קווארבו ב – 10 שקל לצד הפיצה.
ביתא פיצה, לילינבלום 21, נמל תל אביב. טל': 90 – 90 – 50 – 1599

במסעדת "מטרופוליס" החליטו לתקל את ענייני האלכוהול החורפיים דווקא מהכיוון המתוק לעילא (שלא לומר, עלול לעורר בחילה). אם אתם מחובבי הז'אנר, בטח תשמעו לשמוע על קוקטייל השוקולד האירי (ג'יימיסון ובייליס על שוקו חם), על פרח הלילה (ג'ין, קוואנטרו, קמפארי וסוואר מיקס) או על המילקשייק הרוסי (וודקה, קלואה, קרם קקאו ושמנת מתוקה בכוס מילקשייק). מחיר הקוקטיילים, אגב, הוא 32 שקל.
מטרופוליס, יהודה מכבי 53, תל-אביב. טל': 6057026 - 03