מרק רגל תימני

בין אם הולכים על חומוס או שעועית, לסיום מוסיפים מעט מיץ לימון וחופן כוסברה

שרי אנסקי | 19/2/2009 16:34 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר

 
מרק רגל תימני
מרק רגל תימני צילום: שרי אנסקי

החומרים:
1 רגל עגל חתוכה לנתחים
1 כוס גרגרי חומוס או שעועית מושרים ללילה במים
 1 בצל קצוץ
 4-3 גבעולי סלרי קצוצים
10 שיני שום
 2 כפות תערובת חוואייג' תימני למרק
 1 כף פפריקה
 1 כפית פלפל שחור
 1-2 פלפלים יבשים חריפים או מתוקים
 2 עגבניות מגוררות בפומפייה או 2-1 כפיות רסק כוסברה
 מלח תפוחי אדמה כמספר הסועדים
 
אופן ההכנה:
 1. מבשלים את נתחי הרגל במים עם הבצל והסלרי, מסירים קצף ומבשלים כשעה. מוסיפים את החומוס או השעועית וממשיכים לבשל כדי שהם יתרככו חלקית לפני שמוסיפים להם את הטעמים החריפים.
 2. מאדים במעט שמן את השום כ-2 דקות מוסיפים חופן כוסברה קצוצה. מערבבים ומוסיפים את החוואייג', הפפריקה והפלפל שחור.
מערבבים כדי לשחרר את הארומה ומוסיפים את העגבניות או הרסק. מוסיפים למרק, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהרגליים מאוד מתרככות. את הפלפלים החריפים ותפוחי אדמה כדאי להוסיף בשעה האחרונה של הבישול.
 3. טועמים. מוסיפים מלח ומיץ לימון לפי הטעם אפשר לזרות על המרק תוספת של כוסברה רעננה קצוצה.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים